BERGEN - Schlessart meets Galerie MOA uit Maastricht
Zaterdag 3 oktober t/m zondag 25 oktober


Net als 2 jaar geleden heeft Schlessart weer een samenwerking met Galerie MOA uit Maastricht.

Er is werk te zien van Yvan Richeux-Rey uit St Malo. Zijn werk is abstract, expressief en getuigt van fysieke arbeid. Met krachtige verfstreken weet hij beweging en evenwicht aan te brengen in zijn overwegend grote schilderijen.

Yan Marczewski werkt in Parijs. Hij vindt zijn inspiratie in de grote stad waar de diversiteit en contrasten hem opvallen en inspireren tot het maken van zijn abstracte doeken. Laag na laag wordt de olieverf aangebracht om zo diepte te creëren waarbij zijn werk een haast meditatieve uitstraling heeft.
Den Bar woont en werkt in Maastricht waar hij tevens Galerie MOA bestiert. Zijn werk bestaat eveneens uit abstracte beelden in hout, brons en marmer. Inspiratie komt uit de natuur en resulteert vaak in een krachtig en dynamisch beeld.

Mauricio Arias, hoewel geboren in Columbia genoot hij zijn opleiding als grafisch vormgever in Amerika waar hij het grootste deel van zijn leven woonde. Inmiddels is Mauricio Arias al enkele jaren in Nederland en heeft een atelier op de boerderij bij Schlessart. Afgelopen jaar heeft hij geëxposeerd bij Galerie MOA in Maastricht. Te zien zijn grote en kleinere doeken en werk op papier waarbij veel verschillende materialen gebruikt worden. Vaak gedekt kleurgebruik waarbij eenvoud van vorm en gebruik van licht en schaduw zijn werk een eigen signatuur geven.

Schlessart is geopend op vr. za. zo. van 12.00 -17.00 of op afspraak zie www.schlessart.nl