SCHOORL - Heb je altijd al willen weten wat je ziet aan aanspoelsels op het strand? Als je het strand van dichtbij bekijkt, ontdek je een hele nieuwe wereld!


Ga mee met de ontdekkingstocht op zaterdag 16 september: bij deze Expeditie kom je alles over het strand en de aanspoelsels te weten.

Wandel mee over het strand van Camperduin

Het Groene Strand wil de natuur en natuurbeleving weer haar plek teruggeven op het strand. Ontdek dit bij een avontuurlijke expeditie!

Wat leeft er zoal op het strand en waarom? Welke aanspoelsels vind je en wat kun je erover ontdekken? Het strand bij Camperduin zit vol met dieren, planten en zelfs paddenstoelen.

De expeditieleiders helpen je op weg en je leert alles over strandbroeders, zeewieren, schelpen en het zand. En dit terwijl je een mooie strandwandeling maakt en geniet van de unieke strandnatuur.

Ga je mee om dit te ontdekken? Kinderen zijn van harte welkom.

Houd goed rekening met het weer. Op het strand kan het erg warm zijn, maar ook juist een stuk frisser.

Reserveren is verplicht. Graag verzamelen om 09.45 uur.

Doe mee: ontdek de natuur op het strand!

De expeditie wordt georganiseerd door het Groene Strand; een samenwerking tussen LandschappenNL (waaronder in dit geval Landschap Noord-Holland), IVN Natuureducatie, Stichting ANEMOON, Stichting Duinbehoud en de Vogelbescherming.
Het Groene Strand heeft tot doel natuur en natuurbeleving terug te brengen op het strand.

Wanneer: zaterdag 5 augustus 2023 van 10:00 tot 12:00 uur

Vertrekpunt: Plein voor Strandpaviljoen Struin; Heereweg 407; 1871 GL Schoorl

Zie voor verdere informatie en reserveren: www.gaatumee.nl