EGMOND AAN ZEE - Komende winter kunnen senioren en mensen die minder mobiel zijn zwemmen in Appartementencomplex Graaf van Egmont aan de boulevard in Egmond aan Zee. Het complex heeft een klein binnenbad. Bij voldoende belangstelling en tegen een kleine bijdrage bent u van harte welkom op maandag- en vrijdagochtend.


'Zwemangst of rolstoel, iedereen is welkom!'
Afgelopen zomer is al gestart met het buurtzwemmen in de Egmonden. Toen kon dat in het buitenbad van De Roompot in Egmond aan Zee. En daar is dankbaar gebruik van gemaakt: "De instructeur is erg aardig en betrokken en de deelnemers zijn enorm blij dat ze weer kunnen zwemmen. Zwemangst of rolstoel, iedereen is welkom! "Aldus een blije deelneemster. Na afloop van de les is er altijd gelegenheid om samen gezellig koffie of thee te drinken.

In de buurt
Het buurtzwemmen is een gezamenlijke inspanning van de fitnessgroep uit de Prins Hendrik Stichting, De Roompot, de buurtsportcoach en de gebiedsregisseur van de gemeente. De Roompot hecht grote waarde aan de maatschappelijke rol die zij hiermee vervullen in de gemeente en vindt het belangrijk dat senioren en mensen die minder mobiel zijn lekker in de buurt kunnen zwemmen.

Wilt u ook meezwemmen?
U kunt uw interesse kenbaar maken via receptie.egmond@roompot.nl. Na een inventarisatie van de belangstelling volgt er meer informatie. Misschien dat op den duur het aantal uren nog wordt uitgebreid. Graag tot ziens!