BERGEN - Een divers programma in Taverne Bergen met een DJ op vrijdag, livenuziek op zondag en verder gaan de comedy-avonden weer van start.

Vrijdag 5 april Friday Night met DJ Barry Miracles

Deze vrijdag draait DJ Barry Miracles in de Taverne. Normaal maakt hij het iedereen naar de zin in grand cafe Wonders. Nu gaat de Taverne eraan. Hij draait vooral soulvolle, broeierige dance. A good time is guaranteed for all! Aanvang 22:00, 18+, entree gratis

Zondag 7 april Taverne Live: Soulquake

Ze brengen stampende Sixties Soul en rauwe Gospelblues. Deze energieke formatie brengt de klassiekers van Otis, Wilson, Etta en Aretha overal tot een kookpunt. De formule van al die Soul Classics met een swingend SOULQUAKE!-sausje heeft overal hetzelfde effect: stil zitten is geen optie, gedanst moet er worden!

De 10-koppige band bestaat uit een dampende ritmesectie gecombineerd met blazers, backingladies en powerhouse leadzang.

Aanvang 16:00, Vrij entree

Woensdag 10 april Taverne Comedy Night: Badaboom

In samenwerking met het leukste pop podium van Noord-Holland De Taverne gaan we weer beginnen met de legendarische comedy avonden. Een special open podium met altijd gevestigde namen uit de stand-up scene als MC en Headliner van de show.

Deze editie is Arie Koomen de headliner en Wilko Terwijn de MC. En aanstormende talenten: Julia Schellekens, Tobias Tonch, Tim Alpherts en Maartje Huuvenaars.

Entree 5 euro Aanvang 21:00.