CASTRICUM - Na vijf maanden gaat het sportprogramma van Radio Castricum weer van start. Volgens presentator en coördinator Harry Poel heeft iedereen er weer heel veel zin in. “Het was natuurlijk een heel vreemd einde van het sportseizoen, heel onwerkelijk. Hopelijk kunnen we het komend seizoen weer volop en zonder onderbreking genieten van alle sportactiviteiten”


Maandag 7 september gaat 105SportLive van 20.00 tot 21.30 beginnen met een voorbeschouwing. De trainers van Vitesse en FC Castricum bijten de spits af een week later gevolgd door de trainers van Limmen en Meervogels.

Het “kleine langs de lijn” is iedere zondagmiddag te beluisteren van 14.00-17.00 met live verslagen van de velden. “Vitesse, Meervogels en Limmen volgen we uit en thuis live met onze verslaggevers ter plaatse en tussen 16.00 en 16.30 hebben we het rondje langs de velden met de trainers” aldus Poel.

Daarnaast nabeschouwingen van FC Castricum, CAS RC, MHCC hockey en de zaalsporten. Heerlijke muziek en ander sportnieuws maken het programma compleet.

Mocht je interesse hebben in het presenteren van het sportprogramma stuur dan een berichtje naar harrypoel@casema.nl en kom langs bij onze studio aan de Geesterduinweg 3 in Castricum.