BERGEN - Altijd al willen zingen in een koor ? dan is dit uw kans ! Op 6 dinsdagavonden vanaf maart kunt u op een plezierige, laagdrempelige manier het “zingen in een koor” ervaren. U maakt kennis met de gemengde koorgroep The Sea Sight Singers. Zij organiseert het project “Learn to Sing” en geeft de belangstellende (maximum 20) die koorervaring wil opdoen de gelegenheid deel te nemen. Samen met The Sea Sight Singers beleeft u “het zingen in een koor” en wellicht maken we u enthousiast voor onze zanggroep en besluit u bij ons aan te sluiten als lid. Het koor heeft ruimte voor tenoren en hoge sopranen, bassen, alten en mezzo in overleg.

Er wordt o.a. gewerkt aan stemvorming en ademtechniek. Daarnaast studeren we enkele nummers in, partituur wordt verzorgd. Ons repertoire is divers, van vocal jazz, pop, close harmony tot het Nederlandse lied.

Als afsluiting volgt een kleine presentatie waarin we de resultaten van deze cursus ten gehore brengen en familie en vrienden welkom zijn.

Het project “Learn to Sing” inclusief afsluitende presentatie (7 april) is op de dinsdagavonden 3,10,17,23,31 maart en 7 april van 20.00 – 21.00 u. en vindt plaats in gebouw T&O, Kogendijk 42a Bergen, inloop vanaf 19.30u.

De kosten bedragen € 35,- over te maken op IBAN: NL43RABO 0152 5889 14 t.n.v. Zanggroep The Sea Sight Singers.

U bent vrij om na 21.00u. te blijven luisteren naar de reguliere repetitie van The Sea Sight Singers tot 22.15u.

Opgeven kan door naar onze website www.seasightsingers.nl te gaan en uw aanmelding hier af te ronden.

Voor vragen kunt u mailen met info@seasightsingers.nl