BERGEN - Kun je eigenlijk programmeren zonder internetaansluiting of elektriciteit? Dat ontdek je bij de PrutsHubDagen: Programmeer je ouders! Probeer je vriendin, je opa, moeder of bibliotheekmedewerker te programmeren. Geef je op en ontdek samen met anderen op dinsdagmiddag 29 augustus wat je nog meer offline kunt programmeren!


Deelnemen

Meedoen? Kom in de zomervakantie naar de bibliotheek in Bergen (Dreef 1) op dinsdagmiddag 29 augustus van 14.00 uur tot 15.30 uur. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deelname bedraagt € 7,50. Bibliotheekleden krijgen €2,50 korting. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.

PrutsHub

Een bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. De PrutsHub is een plek in de bibliotheken in Heerhugowaard en De Mare waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Het is een ruimte waar iedereen van 0 tot 100+ jaar naar binnen kan lopen en allerlei digitale materialen kan uitproberen. Van Augmented Reality tekeningen naar programmeerbare robots naar 3D ontwerpen. In de schoolvakanties brengt Bibliotheek Kennemerwaard de PrutsHub ook naar een vestiging dichtbij jou in de buurt.