BERGEN - Tijdens deze workshop 3D ontwerpen voor kinderen op dinsdagmiddag 23 juli leer je de basisbeginselen om een eigen ontwerp te maken. Dit ontwerp wordt later door ons 3D geprint en krijg je mee. Het klinkt ingewikkeld, maar in anderhalf uur heb jij je eigen unieke ontwerp gemaakt!

3D ontwerpen

Tijdens deze leuke workshop, waar gezelligheid en creatief bezig zijn voorop staat wordt gewerkt met het programma Tinkercad. Ervaring of niet? Kom meedoen.

Deelnemen

Meedoen? Deze PrutsHub workshop 3D printen is in de zomervakantie op dinsdagmiddag 23 juli van 14.00 uur tot 15.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deelname bedraagt € 5,00. Bibliotheekleden krijgen €2,50 korting. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.

PrutsHub

Een bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. De PrutsHub is een plek in de bibliotheken in Heerhugowaard en De Mare waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Het is een ruimte waar iedereen van 0 tot 100+ jaar naar binnen kan lopen en allerlei digitale materialen kan uitproberen. Van Augmented Reality tekeningen naar programmeerbare robots naar 3D ontwerpen. In de schoolvakanties brengt Bibliotheek Kennemerwaard de PrutsHub ook naar een vestiging dichtbij jou in de buurt.