EGMOND AAN ZEE - De Nieuwjaarsduik van Egmond aan Zee is één van de grootste en gezelligste duiken van Nederland. Wij als nieuwe organisatoren hebben gekozen met deze duik Stichting ALS te steunen. Omdat wij als organisatie op 1 januari zelf niet mee kunnen duiken voor ALS, maar toch het goede voorbeeld willen geven, duiken wij goed gemutst op vrijdag 27 december om 14.00 uur de koude Egmondse Noordzee in. U bent van harte uitgenodigd om op het Egmondse strand aanwezig te zijn om hier aandacht aan te schenken ten gunste van Stichting ALS, waardoor wij hopen dat veel mensen ons voorbeeld op 1 januari volgen.

Locatie: Hoofdafgang strand Egmond, Westeinde 1, Egmond aan Zee.

Aankondiging Egmondse Nieuwjaarsduik
Na een gezellige Oudejaarsavond met vrienden en familie, gaan we door met het vieren van het nieuwe jaar in het altijd gezellige Egmond aan Zee. De Egmondse Nieuwjaarsduik is de perfecte kans om fris te beginnen voor duikers en toeschouwers. Er is live entertainment vanaf 12.30 uur voor de hele familie bij de hoofdstrandopgang van Egmond aan Zee. Om 13.30 uur begint op het podium de massale warming-up met een energieke dj en een altijd swingende Renate, de koningin van de warming-up.

Het startsein voor 2500 deelnemers van de Nieuwjaarsduik is om 14.00 uur! Tickets (inclusief een donatie voor Stichting ALS en/of een rondleiding door de brouwerij van Sancti Adelberti) zijn te verkrijgen via de website nieuwjaarsduik.egmond.nl