SCHOORL - Deelnemers niet alleen stimuleren om te gaan bewegen, maar ook stimuleren om te blijven bewegen. Beweeg Mee gaat nu haar tiende jaar in.Een bewegingstraject voor mensen, die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen doen en vaak aan de kant staan bij de reguliere sportactiviteiten. Er wordt gebruik gemaakt van de beste nordic walking-wandelstokken. Beweeg Mee start op donderdag 3 juli. De wandelpoles zijn gesubsidieerd door het fonds gehandicaptensport. U bent om 11.00 uur van harte welkom op de parkeerplaats tegenover Duinvermaak aan de Breelaan 112. Vriendelijk verzoeken wij u zich aan te melden via telefoon 0229-239447 of per e-mail: info@sportwandelschool.nl

Wandel Bootcamp
Wandel-Bootcamp in Schoorl. Voor 35-55 jaar. De training Wandel-Bootcamp is wekelijks op zaterdagmorgen van 10.00-11.30 uur. Bij Bootcamp rennen deelnemers, bij Wandel-Bootcamp wandelen deelnemers, maar wel in een pittig tempo met afwisselende spierversterkende oefeningen. U kunt zich van te voren aanmelden voor een proeftraining. Kosten 5 euro.

Trainingen Nordic Walking
Op maandag 09.30 uur en donderdag 10.00 uur en zelfs op zaterdag kunt u meedoen aan bestaande trainingen nordic walking. Kijk op de website voor alle trainingstijden in Bergen, Heiloo en Alkmaar, www.sportwandelschool.nl onder nordic walking/rooster.

Training Sportief Wandelen
In Bergen op maandag van 9.30 tot 10.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur is er een training sportief wandelen. Op zaterdagmorgen is een vier uur durende training tussen 08.30-12.30 uur. Verzamelpunt: parkeerplaats tegenover Duinvermaak. Uw eerste training is gratis.

Allround Wandel Trainer
Hebt u altijd al de leiding willen nemen, schroom dan niet en meld u aan. Affiniteit met de activiteiten en de doelgroep is een vereiste. Deze opleiding gaat van start op zaterdag 28 september met een informatiebijeenkomst over Wandel-Bootcamp, Sportief Wandelen, Nordic Walking. Meer informatie op de website: www.sportwandelschool.nl onder opleiding.