BERGEN AAN ZEE - Voor veel strandbezoeker is de witte loods op het noordelijke strand van Bergen aan Zee even intrigerend als onbekend. Mede daarom heeft strandvereniging Het Stille Strand een nieuwe en toepasselijke naam aan de loods toegekend. En gaat deze met ingang van dit seizoen door het leven als “Loods aan Zee”. De faciliteiten van de vereniging vormen een paradijs voor strandliefhebbers. De leden slaan in de loods hun eigendommen op waardoor ze de stranddag nooit hoeven te beginnen met gesleep met strandspullen. Toiletten, douche, drinkwater en speelgoed zijn altijd bij de hand. Net als een Nespresso-apparaat en koelkasten, waarin ijsjes en een koel drankje wachten. Ook ligbedden en windschermen zijn (tegen een kleine extra bijdrage) beschikbaar.

Nieuwe leden welkom bij “Loods aan Zee”

Loods aan Zee is uniek. Al bijna 100 jaar is de strandvereniging actief en nog steeds springlevend. In de zomer worden diverse activiteiten gepland. Met enige regelmaat worden strandborrels voor de leden georganiseerd waarbij de kinderen zich desgewenst vermaken met spelletjes. Nieuwe leden melden zich vaak vanwege alle faciliteiten, maar ook omdat ze nieuwe mensen willen leren kennen. Het verenigingsgevoel leeft hier echt. Er wordt gelet op elkaars spullen, terwijl iedereen toch op zijn eigen manier geniet van het strand.

Vooral voor gezinnen met kinderen is Loods aan Zee ideaal. Op het overzichtelijke stuk strand verlies je elkaar niet zo snel uit het oog. En de loods is groot genoeg om naast stoelen en windschermen ook babybedjes of badlakens op te slaan. Gemak en comfortabel genieten, daar draait het allemaal om. Alles wat je nodig hebt voor een fijne stranddag is aanwezig. ‘s Morgens vroeg staat er een kopje koffie klaar. En op mooie dagen is de Loods aan Zee open tot ’s avonds negen uur. Veel leden komen in de zomer na het werk nog even om vanuit de eigen luie stoel de zon in de zee te zien zakken. Dat is echt luxe!’

Open dag op 30 mei

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei a.s. zijn belangstellenden van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn we aanwezig om de accommodatie en faciliteiten te laten zien en toe te lichten. Dus kom vrijblijvend langs en ervaar de voordelen.

NB. Het weer laat zich niet gemakkelijk voorspellen. Als het 30 mei geen strandweer is, dan verschuift de open dag naar 8 juni. Zelfde tijd, zelfde plaats.

Voor meer informatie: www.stillestrand.nl
Contributie in 2019: 140 euro per gezin
Locatie Loods aan Zee: via het nieuwe verharde looppad 300 meter ten noorden van Strandpaviljoen Noord, bij de strandafgang Noord en fietsenstalling BAZ.

Extra informatie: copy voor infokaart
Voorzijde kaart:
Loods aan Zee
volop strandleven (afb. loods met ingemonteerd “Loods aan Zee.nl”

Achterzijde kaart:
“Loods aan Zee” is de nieuwe naam van het onderkomen van Vereniging Het Stille Strand. De faciliteiten vormen een paradijs voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar gemak en comfort. De leden slaan in de loods hun eigendommen op waardoor ze de stranddag nooit hoeven te beginnen met gesleep met strandspullen. Toiletten, douche, drinkwater en speelgoed zijn altijd bij de hand. Net als een Nespresso-apparaat en koelkasten, waarin ijsjes en een koel drankje wachten. Ook ligbedden en windschermen zijn (tegen een kleine extra bijdrage) beschikbaar.

Gesleep met strandspullen beu? Meldt u aan. Contributie in 2019: 140 euro per gezin. Locatie: via het nieuwe verharde looppad 300 meter ten noorden van Strandpaviljoen Noord, bij de strandafgang Noord en fietsenstalling BAZ.

Voor meer informatie: www.loodsaanzee.nl