BERGEN/EGMOND/SCHOORL - In de maanden maart, april en mei organiseert Bibliotheek Kennemerwaard een aantal keer een gezellige activiteit in de bibliotheken in Bergen, Egmond aan den Hoef en Schoorl. Op zes verschillende datums kan je van 10.00 tot 11.00 uur taalbingo spelen in de bibliotheek. Het is niet zomaar bingo, het is taalbingo! Het spel wordt op een bijzondere manier gespeeld.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je een bingokaart. Er gaat geen molen draaien met balletjes, maar er wordt een verhaal voorgelezen, waarin telkens cijfers genoemd worden. Let goed op want bij een volle kaart mag je een leuk prijsje kiezen. Een verrassend nieuwe en hilarische manier om bingo te spelen. Meedoen is gratis en we maken er samen een gezellige ochtend van. Vol energie keer je weer huiswaarts.

Waar en wanneer?
Taalbingo is op woensdag 15 maart en 26 april in de bibliotheek in Bergen (Dreef 1). Op woensdag 5 april en 17 mei in de bibliotheek in Egmond aan den Hoef, Huys Egmont (Slotweg 46). En op woensdag 19 april en 31 mei in de bibliotheek in Schoorl (Heerenweg 150A). Het tijdstip is steeds van 10.00 tot 11.00 uur. Voor de taalbingo hoef je je niet aan te melen. Het is geheel kosteloos en zelfs het kopje koffie/thee wordt je aangeboden door de bibliotheek en de gemeente.