BERGEN - Tijdens de Kunst10daagse 2020 in Bergen exposeert Giorgi Shengelia schilderijen onder de titel Point of no Return. Tijdens de eerste Coronagolf trok hij zich meer dan ooit terug in zijn Art Studio. Allerlei ingevingen over moeder aarde en de wijze waarop de mensheid daarmee omgaat, leidden tot een complete serie nieuw werk. Die te zien zijn tijdens het uitbreken van de tweede golf.

Point of no Return gaat over intermenselijk contact en over de verhouding mens en natuur. Zijn wij met z'n allen op de goede weg? Giorgi Shengelia geeft via Point of no Return daarop zijn abstracte en expressieve antwoord.

Over de opening
Vanwege Corona zijn er dit jaar twee openingen: donderdag 8 en vrijdag 9 oktober, beide om 18.30 uur. U bent van harte welkom. Laat u vanwege de aangescherpte regels even weten of u komt? Dat kan via instagram, telefoon of e-mail.

Over de expositie:
De Kunst10Daagse in Bergen vindt plaats van 9-18 oktober. De expositie van Giorgi is dagelijks te bezoeken van 9-18 uur in zijn eigen atelier, Gallery 32.

Wij zorgen voor een veilige omgeving en volgen de regels rond afstand houden, handen wassen, maximum aantal mensen binnen etc.