BERGEN - Griekenland is een fantastische bestemming om te voet te ontdekken. De combinatie van uitbundige natuur, een aangenaam klimaat en vriendelijke, gastvrije mensen biedt alle ingrediënten voor een heerlijke wandelvakantie Toch staat het wandeltoerisme in Griekenland nog in de kinderschoenen. Om Nederlandse vakantiegangers op weg te helpen schreven Marco Barten en Paul van Bodengraven inmiddels vijf wandelgidsen voor Griekse eilanden. Op vrijdag 3 september verzorgen zij een presentatie bij Post Aan Zee in Egmond aan Zee, met veel foto’s, verhalen en inspiratie voor iedereen die van Griekenland en/of wandelen houdt.

Presentatie door Marco Barten en Paul van Bodengraven.
De Griekse eilanden zijn heerlijk om te voet te ontdekken, zeker in het voor- en naseizoen. De wandelgidsen van Marco en Paul bevatten uitgebreide routebeschrijvingen, kaarten, GPS-tracks en veel foto’s. Zo helpen zij wandelaars op weg om de eilanden Corfu, Chalkidiki, Samos, Rhodos en Zakynthos te voet te ontdekken. Kom jij ook alvast inspiratie opdoen?

Aanmelden
Je bent van harte welkom op vrijdag 3 september van 15.30 tot 17.00 uur bij PostaanZee, Voorstraat 82A, Egmond aan Zee. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via de website www.bknw.nl/agenda of bij de Klantenservice van de bibliotheek op telefoonnumer 072 – 515 66 44. Inloop vanaf 15.30 uur. Start presentatie 16.00 uur.