BERGEN - Wat inspireert jou? Vijf sprekers vertellen tijdens deze spirituele avond op 16 oktober in de bibliotheek in Bergen waardoor zij geïnspireerd worden. En proberen op die manier jou te inspireren. Die sprekers zijn Lida Eydenberg, Charida Elzinga, Pieter Costerus, Anthony Rombach en Wilbrord Braakman.

Lida Eydenberg
Volgens Lida geeft je lichaam antwoord op je vragen! Vraag je jezelf telkens af waar je pijn, verdriet, boosheid, zwaarte, moeite of zoeken vandaan komt? Maar krijg je geen antwoord op je vraag? Is er iets in jou dat blijft roepen en roepen... maar waar nooit naar geluisterd is? Lida kan het horen. En door er naar te luisteren en er woorden aan te geven, kan het helen.

Wilbrord Braakman
Wilbrord is al zijn hele leven actief met landbouw. De vraag die hij ons stelt is: hoe wij gezond en genoeg voedsel voor iedereen kunnen verbouwen. Hoe dat kan met grond, water en mest, die het milieu ten goede komt. Het kan met de haast 100 elementen die er zijn.

Pieter Costerus
Pieter gaat spreken over “persoonlijke waarden” We zijn allemaal uniek. Geen mens is het zelfde. Weinig mensen kennen zichzelf echt goed. Maar waar moet je dan op letten? Wat vind je belangrijk? Thuis, binnen de familie, in je werk, tijdens sport, in je relatie. Je komt uit op een aantal waarden, zoals veiligheid, zekerheid, kwaliteit, prestatie, verbeteren, ontwikkelen, vrij zijn enzovoort. Leuk dit te weten, maar wat heb ik eraan? Pieter legt het uit.

Charida Elzinga
Charida’s belangrijkste boodschap is dat zij altijd haar hart en passie volgt, in alles wat zij doet. Dat heeft ze vanaf jonge leeftijd al gedaan. Een voorbeeld daarvan is, dat zij ruim 15 jaar als professioneel danseres heeft gewerkt. Zij gaat ervan uit dat je een paar aspecten nodig hebt, die zij zal toelichten, om tot je perfecte "baan" te komen. En als je alleen maar doet waar je goed in bent, je niet persé gelukkig wordt.

Anthony Rombach
Anthony deelt zijn avonturen en ontdekkingen die hij opgedaan met familieopstellingen. Zijn passie zijn Familieopstellingen! Tijdens een familieopstelling mag hij samen met zijn klant ontdekken. Dat vindt hij magisch. Zijn eerste vraag is altijd: “wat wil je helder krijgen?”. Samen met jou ontdekt hoe hij hoe je de persoon bent geworden die je nu bent. Wat is jouw rol binnen de familie. Daar kom je dan eindelijk achter. Hoe mooi is dat!?

De lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Aanmelden
Je bent van harte welkom op woensdag 16 oktober. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1, 1861 TX Bergen. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee.
Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 - 515 99 293.