BERGEN - Gooi je afval niet weg, maar maak er een monster van! In de workshop Afvalmonsters maken op vrijdag 3 mei gaan kinderen van 6 tot 12 jaar monsters maken van afval. Kinderen mogen hun eigen afval meenemen, zodat ze hiermee in de bibliotheek in Bergen (Dreef 1) lekker kunnen bouwen en experimenteren.

En heb je toch geen afval mee? Geen probleem! De bibliotheek en Welzijn Bergen verzamelen ook voldoende spullen die hergebruikt kunnen worden tijdens deze workshop.

Aanmelden

Kom je ook meedoen? Deelname is gratis voor kinderen van 6 - 12 jaar. Wel graag van tevoren aanmelden! Dat kan via de bknw.nl/agenda. De workshop wordt gegeven in de bibliotheek in Bergen, Dreef 1 op vrijdag 3 mei van 14.00 tot 15.30 uur.

De Groene Cirkel!

De Groene Cirkel is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard en Welzijn Bergen. Samen organiseren zij activiteiten rondom duurzaamheid. Met deze activiteiten worden mensen geprikkeld, geïnspireerd en geënthousiasmeerd om samen een duurzame levensstijl na te streven. Het thema van dit jaar is: ‘hergebruik’. Hergebruik van afval, kleding, planten en plastic.