BERGEN - Op donderdag 11 juli 2024 is het zover. In samenwerking met Wouter Barneveld, Dennis Brouwer en het Hof by Blooming organiseert Events by Evi Wesseling een zomers benefiet diner voor AYA Jong & Kanker Foundation. Deze avond staat in het teken van jongvolwassenen met kanker.


Jaarlijks krijgen ruim 4000 jongvolwassenen de diagnose kanker. Aandacht voor deze doelgroep en volledige ondersteuning is hard nodig. Met uw komst steunt u AYA Foundation die zich inzetten voor deze jongvolwassenen.

Organisator Evi Wesseling vond haar drijfveer om een dergelijk event te organiseren in eigen omgeving: "Zowel de vriendin van Wouter, die ik ken van de jaren dat ik werkte in Hotel-restaurant Merlet, als een vriendin van mij kregen al op jonge leeftijd te maken met de diagnose kanker. Je moet je voorstellen dat het gaat om jonge mensen die vol met plannen zitten zoals een maatschappelijke carrière, het kopen van een huis, trouwen, kinderen, hetgeen plotseling wegvalt door een mededeling van een arts".

De Alkmaarse besloot daarom in actie te komen door een benefietavond te organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de AYA Foundation: "Tijdens deze avond op een prachtige locatie aan de Eeuwigelaan in Bergen kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen menu samengesteld door onze chef’s Dennis en Daniel. Maar er is meer zoals een "stille veiling" waarbij de gasten via een QR-code op mooie kavels kunnen bieden Wij hopen dan ook zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten op deze bijzondere avond in het Hof by Blooming".

Het diner bestaat uit:

• Een glas bubbels als aperitief geserveerd met een amuse

• Een culinair 4-gangen diner

• Wijncompositie

• Ter afsluiting van het diner een kopje koffie of thee

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De prijs voor de tickets bedraagt 165,00 euro per persoon. Bij de ticketprijs zit een bijdrage inbegrepen, die wij doneren aan AYA Jong & Kanker Foundation.

Kijk voor meer info en tickets op de website van EBEW (Events by Evi Wesseling)