EGMOND/BERGEN - In de 3e Klasse B hebben Egmondia en WSV '30 zondag spektakel geboden met een 3-3 gelijkspel. Bergen ging op eigen veld onderuit tegen Saenden.

Het duel tussen Egmondia en WSV '30 was er eentje met twee gezichten. Het Egmondia van traner tristan Ooms liep in de eerste helft uit naar een 3-0 voorsprong door treffers van Recourt, Jaspers en Wijker. Na de rust kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas tegen de gasten uit Wormer dat via Mol (2) en Hollander op gelijke hoogte kwam: 3-3.

VV Bergen bleek op eigen veld niet opgewassen tegen het hoog geklasseerde Saenden. De gasten kwamen in de eerste helft op voorsprong door treffers van Wijndal, Manuputty en Hoffs. Kort voor en kort na rust kwam Bergen terug door twee doelpunten van Vrasdonk, maar hoffs bepaalde vanaf de strafschopstip de eindstand op 2-4.