SCHOORL - Le Champion & Mizuno slaan handen ineen voor een virtuele Groet uit Schoorl Run 2021

Vanaf zondag 14 februari kunnen deelnemers meedoen aan de virtuele Groet uit Schoorl Run. Le Champion en Mizuno dagen lopers uit om op zoek te gaan naar de mooiste route in eigen omgeving. Juist in deze tijd is het van belang om (op een verantwoorde manier) te sporten en fit te blijven. Tijdens de virtuele Groet uit Schoorl Run kan dat, lopers kunnen kiezen uit de Mizuno 30 km, 21,1 km of de 10 km. Na afloop ontvangen alle ingeschreven deelnemers hét collectorsitem: de speciale Groet uit Schoorl Run handdoek.

Op de tweede zondag van februari trekt de Groet uit Schoorl Run normaal gesproken duizenden hardlopers naar de Noord-Hollandse badplaats. Helaas kunnen lopers dit jaar niet in de fysieke evenementvorm genieten van één van de mooiste parcoursen van Nederland, door het bos- en duingebied van Schoorl. De 43e editie die gepland stond op zondag 14 februari 2021 werd al eerder door Le Champion afgelast. Nadat vorig jaar de storm 'Ciara' over Nederland raasde is dit voor de tweede keer in de geschiedenis geen fysieke Groet uit Schoorl Run.

De start van dit virtuele evenement is op de originele datum van de Groet uit Schoorl Run en lopers krijgen vervolgens t/m zondag 28 februari de tijd om hun gekozen afstand te volbrengen. Deelnemers kiezen dus zelf de meest optimale dag uit voor hun virtuele run.

Mizuno, al jaren hoofdsponsor, verbindt zich graag aan deze virtuele editie van de Groet uit Schoorl Run 2021. Zo is er bij de inschrijving het speciale eventshirt te bestellen en krijgen de eerste 250 inschrijvingen een mondkapje t.w.v. €10,- toegestuurd (op=op). Ook is de Provincie Noord-Holland aangehaakt bij deze virtuele Groet uit Schoorl Run.

Inschrijving
Net als bij de fysieke Groet uit Schoorl Run kunnen deelnemers een donatie doen aan het goede doel: het Staatsbosbeheer. Daarnaast kunnen deelnemers een digitaal startnummer downloaden en ontvangen ze na afloop een finishcertificaat. Via de speciale event app kan de gekozen afstand officieel worden vastgelegd en zelfs supporters kunnen thuis de run live volgen. Ook kan er gelopen worden met een eigen activity tracker en kan de run worden geüpload in de speciale event app.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via: www.groetuitschoorlrun.nl

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno doet er alles aan om sportuitrusting te ontwikkelen met de hoogste kwaliteit. De bedrijfsfilosofie onderstreept dat: ''Een bijdrage leveren aan de maatschappij door het ontwikkelen van sportartikelen en het promoten van sport in het algemeen." Daarom ondersteunt Mizuno de virtuele Groet uit Schoorl Run 2021 om mensen op een verantwoorde manier te stimuleren om te sporten.

Meer over Mizuno: https://emea.mizuno.com/nl/nl-nl/home/