APELDOORN - White Stones is ook halverwege de competitie, gisteravond was de elfde speelronde, nog altijd zonder punten. Op bezoek bij Futsal Apeldoorn gaf de ploeg van coach Rogier Bunink goed partij, maar stond het na afloop wederom met lege handen.

De Egmonders mochten dit keer zelfs even hopen op een stuntje nadat Justin Recourt de ploeg kort na de rust op 1-1 had gebracht. Hiermee werd een in de eerste helft opgelopen achterstand ongedaan gemaakt waarin met name de jonge keeper Stan Zwartkruis zich ontpopte tot uitblinker. Helaas stond de 1-1 niet lang op het bord want de thuisploeg scoorde in kort tijdsbestek tweemaal hetgeen hard aankwam voor het hardwerkende White Stones.

Chico van Soelen wist nog wel een tweede Egmondse treffer te maken, maar uiteindelijk stond men voor de elfde keer met lege handen (5-2) al gaf het spel wel moraal voor de verre uitwedstrijd van volgende week bij Tigers Roermond.