EGMOND AAN ZEE - Een week geleden gaf White Stones op bezoek bij Tigers Roermond nog een voorsprong van twee doelpunten weg bij Tigers Roermond. In de thuiswedstrijd tegen Leekster Eagles leek hetzelfde te gebeuren na een 3-0 voorsprong, maar de Egmonders wisten in de slotseconden toch de eerste driepunter bij te schrijven.

En zo staat de ploeg van coach Rogier Bunink na twee wedstrijden op vier punten, en daar mag men niet ontevreden over zijn. De eerste helft was er vooral één van aftasten met niet al teveel kansen. De mogelijkheden die de gasten kregen werden onschadelijk gemaakt door Stan Zwartkruis. White Stones scoorde wel voor de rust via Tom Groot na goed voorbereidend werk van Jorn Braaksma: 1-0.

Na de rust toonde de thuisploeg nog meer slagvaardig. Huib Sprenkeling verdubbelde de score uit een scrimmage en stond aan de basis van de 3-0 van Daan Groot. Het was echter nog niet zomaar klaar want via een van richting veranderd schot kwamen de gasten terug en via Charaff-Eddine en De Matos Fernandes stond het tien minuten later zelfs 3-3. Het leek een herhaling van zetten van verleden week, maar daar dacht Sprenkeling anders over. Uit een voorzet van Mike Twisk wist hij alsnog de winnende te maken: 4-3.