BERGEN/EGMOND/SCHOORL - De resultaten van de regionale voetbalclubs waren afgelopen weekend uitstekend te noemen. VV Bergen speelde knap gelijk bij De Rijp en blijft koploper. Winst was er voor Sint Adelbert, Egmondia, Zeevogels en Duinrand S.

ZONDAG 3B

VV Bergen van trainer Djordi Hopman heeft de ongeslagen status kunnen behouden door een 2-2 gelijkspel bij het sterke De Rijp.Bergen kwam twee keer op voorsprong via Djara Grotenhuis en Bo van Vlaanderen, maar zag Mikey Hoffs net zo vaak weer gelijk maken.

Justin Recourt was de matchwinnaar voor Egmondia door tien minuten voor tijd de enige goal te maken in de uitwedstrijd bij SVA hetgeen voor de Egmonders de eerste drie punten van het seizoen betekent.

ZONDAG 4B

Zeevogels had een gemakkelijke middag tegen Sporting S en won met 5-0 na een wedstrijd die feitelijk na de eerste helft al beslist was. Jorrit Groot scoorde tweemaal en de overige treffers kwamen op naam van Wesley Hof, Jeffrey Kruijff en Huib Sprenkeling. Zware tegenvaller was het uitvallen van Hof met naar het zich liet aanzien een gebroken enkel.

ZONDAG 5A

Duinrand S speelde bij AGSV in Aartswoud niet zijn beste wedstrijd, maar won wel door doelpunten van Sieb Tuin (2), Michiel Hoogvorst en Yannick Spaander (2-4)

ZATERDAG 4A

Sint Adelbert had een "makkie" tegen het nog puntloze Dindua. Miloud Weijers was met drie treffers op schot en via Melvin Duijne, Thijs Palfenier en Naik de Waard werd het 6-0.