BERGEN - Het RABO BES jeugdvoetbaltoernooi vindt ook dit jaar plaats bij de fusieclub vvBergen. De organisatie van dit jaarlijkse toernooi rouleert tussen de voetbalverenigingen binnen de BES gemeenten. De 2019 editie was gepland bij DuinrandS maar door de brand in hun clubhuis is vvBergen gevraagd nogmaals als gastheer op te treden. Het evenement gaat plaatsvinden op zaterdag 15 juni a.s.

Het belooft op sportpark De Kiefhoek wederom een ware sportieve happening te worden. Maar liefst 74 teams worden verwacht. Alle uit de leeftijdscategorieën 9 t/m 17 bij de Meiden en 7 t/m 16 bij de Jongens.

Vanwege het grote aantal spelers en wedstrijden wordt het een druk programma. De eerste wedstrijden worden al afgetrapt om 09.00 uur. En de laatste wedstrijden worden om 17.30 uur afgefloten.

De organisatie is in handen van het voltallige jeugdbestuur van de vvBergen. Die daarin ondersteund wordt door een grote groep vrijwilligers voor alle voorkomende taken als administratie, EHBO, dagprogramma, wedstijdbegeleiding en ontvangst.

Mede gezien de verwachte enorme toeloop worden spelers en gasten gevraagd zoveel mogelijk per fiets naar het complex aan de Groeneweg 5 te Bergen te komen. Zie verder ook www.vvbergen.nl

Algemeen:
Met ingang van het seizoen 2016-2017 is vvBergen gestart. Een volledig nieuwe voetbalvereniging die voortkomt uit BSV en Berdos met inmiddels ca. 700 leden en een moderne sportaccommodatie op sportpark De Kiefthoek, Groeneweg 5 te Bergen.