EGMOND-BINNEN - In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal hebben Sint Adelbert en DTS het publiek een leuk duel voorgeschoteld met liefst zeven doelpunten. De thuisploeg kon na afloop met volle teugen genieten van de kermis in Egmond-Binnen. Mede dankzij drie doelpunten van Nick Kramer wonnen de Binders met 4-3.

In een wedstrijd die op en neer ging opende Juary dos Santos namens DTS de score. Nick Kramer had echter zeer snel met twee treffers ongedaan gemaakt. Nog voor de rust zorgde Jan Tauber voor de 2-2.

In de tweede helft was er een hernieuwde voorsprong voor DTS. Finn Huitema benutte een strafschop nadat hij zelf was neergelegd. Nogmaals Kramer en Dennis de Waard zorgden ervoor dat de punten toch in Egmond-Binnen bleven.