VLISSINGEN - Ook de verre reis naar Zeeland heeft geen punten opgeleverd voor het White Stones van coach Rogier Bunink. Maar de Egmondse formatie had de eerste punten van het seizoen zomaar kunnen bijschrijven als men het niveau van de eerste helft had weten vast te houden.

Men begon namelijk uitstekend aan de wedstrijd tegen Groene Ster met een gehavende selectie van slechts zes spelers. Job Zentveld en de goed spelende Tim Emmerik brachten White Stones zelfs brutaal op een 0-2 voorsprong. Uiteindelijk brak het gebrek aan mankracht de Egmonders op al stond het tien minuten voor tijd nog 3-3 nadat opnieuw Emmerik scoorde. In de slotfase liep de thuisploeg echter uit naar een 6-3 overwinning en stonden de Egmonders weer met lege handen.