BERGEN - Het Bergense zwembad De Beeck staat vooral bekend om de ABC-zwemlessen. Er staat wekelijks ook een grote variatie aan aquasporten op de agenda. Dat je tijdens de les niet alleen aan je conditie en kracht werkt maar ook heel veel plezier maakt bewijst het teamuitje van de hockeyers van BH&BC Breda.


De Beeck ontving 19 meiden van 25 tot 28 jaar voor een actief teamuitje. “We gaan als hockeyteam elk jaar op teamweekend. Elke keer organiseert een ander groepje meiden dit. En als sportief team willen we natuurlijk altijd wat sportiefs doen,” vertelt hockeyer Femke van der Boor. Dit jaar werd gezocht naar een sportieve activiteit aan de kust. “We zagen de zwemactiviteiten op de website en waren meteen heel enthousiast!”

Aquasport en een gezellige borrel

De deelnemers volgden verdeeld in twee groepen een les wobble-fit en een les aquapole. Daarna wisselden de groepen van bad en les. Na een pauze en koffie en thee was er een actieve aquakickboksles voor iedereen tegelijk. Het teamuitje werd afgesloten met een gezellige borrel in de horeca. Femke besluit na afloop van het bezoek: “We vonden dit allemaal super leuk om te doen. We werden heel enthousiast ontvangen door het personeel en hebben zo gelachen!”

Meer informatie

Voor teamuitjes, activiteiten met vriendengroepen of bedrijfsuitjes zijn er diverse mogelijkheden bij De Beeck. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/groepen.