SCHOORL - Op zondag 3 april 2022 heeft Tennisclub Schoorl haar Open Dag. Iedereen die (weer) lekker buiten wil bewegen is welkom voor een gratis proefles. Zowel jeugd (vanaf 2,5 jaar) als volwassenen.

Ook zo toe aan het voorjaar? Lekker naar buiten, in beweging zijn, genieten van de zon en samen plezier hebben? Met tennis kan dit allemaal, juist nu! Tennis is bovendien een sport voor jong en oud, die je je hele leven kan doen.

Uitdaging in de training, competitie spelen, lekker een potje tennissen met je vrienden of meedoen aan een leuke activiteit, dat is tennis bij TC Schoorl. Een club waar aandacht is voor alle leeftijden en niveaus. Zelfs voor de allerkleinsten hebben we een geweldig mooi aanbod. Voor kinderen van 2,5-5 jaar bieden we een motorisch lesprogramma aan genaamd “Fit en Fun” dat een goede basis legt om een sport te gaan beoefenen die hij/zij leuk vindt. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om op onze club te komen tennissen, maar het legt tevens een goede basis voor bijvoorbeeld voetbal, hockey e.d.

Of je nu beginner bent of het spelletje al goed beheerst, tennissen kun je altijd doen. Zeven dagen per week, overdag of ’s avonds. Het is gezellig, je ontmoet mensen en tennis staat voor uitdaging en veel plezier.

Heb je altijd al tennis willen proberen of ben je toe aan iets nieuws? TC Schoorl nodigt iedereen uit om kennis te maken met tennis op zondag 3 april, geheel vrijblijvend en gratis (En rackets hebben wij te leen). Om 10.30 uur is er een proefles Fit en Fun voor 2,5-5 jaar en tennisles voor 6-9 jaar en om 11.30 uur is er een tennisles voor kinderen vanaf 10 jaar en alle volwassenen.

Meld je aan, alleen of samen, voor een proefles info@tcschoorl.nl en ontdek hoe leuk tennis is. Graag van tevoren aanmelden. Meer informatie over de tennisclub is te vinden op www.tcschoorl.nl.