DEN HAAG - White Stones is na drie duels in de Eredivisie zaalvoetbal nog altijd ongeslagen. Door een overwinning en twee gelijke spelen staat de equipe van Rogier Bunink inmiddels op vijf punten. Dat hadden er wellicht twee meer kunnen zijn als de Egmonders tegen ZVV Den Haag het goede spel van de eerste helft hadden voortgezet. Nu zag men een ruime voorsprong omgebogen worden tot een achterstand om uiteindelijk met 6-6 gelijk te spelen.

White Stones startte flitsend in Den Haag want twee doelpunten van Yassine Zakir en een treffer van Brent Braaksma zorgden binnen zes minuten voor een 0-3 voorsprong. ZVV Den Haag scoorde nog voor rust eenmaal tegen, maar op zich leek er niets aan de hand voor de gasten.

Toch speelde men in de tweede helft slordig en groot was de schrik toen men een kleine vijf minuten voor tijd ineens op een 6-4 achterstand stond. Bunink nam risico door Mike Twisk als meevoetballende keeper te laten fungeren en dit had effect. Via goals van Huib Sprenkeling en Daan Groot werd alsnog een punt behaald.