SINT PANCRAS - In de laatste wedstrijd van het seizoen kreeg de nummer 3 Vrone/Berdos het op plek 7 staande NHC uit Nieuwegein op visite.

Vrone/Berdos begon sterk en nam vanaf het begin de leiding. Bij NHC ontbrak het aan schotkracht. Als de uitploeg het doel wist te vinden was het Jeffrey Wante die met goede reddingen het doel schoon hield. Na 12 minuten en een stand van 7-3 was duidelijk dat NHC niets in te brengen had. Het waren de aanvallende foutjes van Vrone/Berdos die ervoor zorgde dat NHC met snelle tegenaanvallen toch tot score kwam. Vrone/ Berdos had in de aanval zoveel ruimte dat men moeite had de goede keuzes en ruimtes te gebruiken.

In de rust, met een stand van 14-8, gaf trainer coach Roland Verduin de opdracht om aanvallende systemen en de niet halve maar hele kans te gebruiken. In de tweede helft liet Vrone/Berdos het NHC terugkomen tot slechts 3 punten verschil. Vrone/Berdos werd daarna effectiever en keeper Jeffrey Wante zorgde wederom met zijn vele reddingen dat het NHC niets te zoeken had in Sint Pancras. De gebroeders Jos en Joep Kenter bediende de cirkelloper maar waren zelf ook goed voor 17 treffers. Beide cirkellopers Gertjan Bos en Jos Ruijter verzetten veel voorbereidend werk en daarbij samen goed voor 7 doelpunten. Het laatste kwartier brak NHC en liep Vrone/Berdos uit naar een eindstand van 32-22.

Roland Verduin " Met de inzet van de ervaren keepertrainer John van Lange hebben we een goede zet gemaakt, ook vandaag bleek weer dat keepers het verschil kunnen maken". Het was de laatste wedstrijd van opbouwer Mick Tol, vandaag goed voor 4 treffers, hij zal ons land gaan dienen, met de nacompetite en reële kans op ere divisie zullen we zijn inzet missen maar Nederland kan wel lekker veilig slapen."