SINT PANCRAS - In de derde klasse B is Vrone weer wat dichter richting subtop gegaan na een 2-0 overwinning op Egmondia. Onder zware omstandigheden, met een stevige wind en een glibberig veld, bleek de ploeg van trainer Wouter Blokdijk vooral effectiever dan de zeker niet minder spelende Egmonders.

Met name in de eerste helft waren de beste kansen voor de gasten, maar trainer Jos Mouwes zag dat het vizier niet op scherp stond bij zijn aanvallers. Kort voor de rust wist Daniël Leijen vervolgens de score te openen voor Vrone.

In de tweede helft bleef Egmondia het de thuisploeg lastig maken, maar wederom werd het net niet gevonden. Een rode kaart voor keeper Bakker en een treffer van Maarten Kraak nekten de Egmonders. Vrone klimt door de winst naar de zesde plaats en speelt komende zaterdagavond wederom thuis in de derby tegen SV Koedijk.