BERGEN - Op het nippertje heeft VV Bergen het voetbaljaar 2019 toch nog positief afgesloten. De ploeg van trainer Djordi Hopman wist ver in blessuretijd te winnen van Ilpendam door een treffer van Bart Oldeboom.

In de eerste helft wist Djara Grootenhuis al tweemaal het net te vinden. De thuisploeg kreeg naast die twee goals nog een handvol kansen doch ging "slechts" met een 2-1 voorsprong rusten. De tweede helft was het spel een stuk slordig en tien minuten voor tijd kwam Ilpendam dan ook langszij. Hoewel er al rekening werd gehouden met een puntendeling dacht Oldeboom daar in de extra tijd anders over.

Door de zege staat de Bergense formatie op een gedeelde vierde plaats in 3B. Op 26 januari hervat bergen de competitie met een uitduel bij FC Purmerend.