ROERMOND - Bij de start van de competitie in de Eredivisie Zaalvoetbal heeft White Stones met 5-5 gelijk gespeeld bij Tigers Roermond. Een gelijkspel waar de Egmonders van baalden aangezien zij drie minuten voor tijd nog op een 3-5 voorsprong stonden.

Bij afwezigheid van coach Rogier Bunink nam Fred de Waard de honneurs op de bank waar. Hij zag zijn ploeg zeer sterk verdedigen en kort voor de rust op voorsprong komen via een treffer van Mike Twisk.

Kort na de rust wist Huib Sprenkeling die voorsprong te verdubbelen, maar vervolgens deed de thuisploeg de wedstrijd kantelen en nam een 3-2 voorsprong. Net zo snel kwam White Stones op een hernieuwde voorsprong door nog twee treffers van Huib Sprenkeling en een goal van Daan Groot. De zege lag voor het grijpen, maar in de slotminuten moest men toch nog een gelijkspel toestaan.