EGMOND AAN DEN HOEF - White Stones blijft vriend en vijand verbazen. De ploeg van Rogier Bunink is na vier duels nog altijd ongeslagen.

In Egmond was Yassine Zakir opnieuw de smaakmaker tijdens de overwinning op Groene Ster: 6-4. Binnen een minuut had White Stones de bal al twee keer in het net liggen. Weliswaar één keer in het verkeerde net: 1-1. Door doelpunten van Yassine Zakir en Daan Groot nam White Stones alsnog de voorsprong: 3-1. Via Renzo Roemeratoe en Hicham Azzanagui kwam Groene Ster weer tot 3-3. Brent Braaksma bepaalde de ruststand op 4-3.

In de tweede helft bracht Hoessein Bouzambou de stand weer in evenwicht, maar vlak voor tijd ging het mis voor Groene Ster en maakten Anass Bouhalhoul en Yassine Zakir de beslissende doelpunten: 6-4.