EGMOND AAN ZEE - Op vrijdag 10 mei speelt White Stones in de halve finale van de nacompetitie thuis tegen LZV Kuypers uit Lichtenvoorde. White Stones strijdt in deze zeer belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud in de Eredivisie van het zaalvoetbal.

Afgelopen vrijdag werd BE'79 uit Berkel-Enschot met 4-1 verslagen, waardoor White Stones door ging naar de volgende ronde. Tevens is het de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd begint om 20:30 uur in Sporthal de Watertoren. De entree bedraagt €3,-. Na afloop zullen DJ LUCK en Zanger Jeff zorgen voor een groot feest in het Sportcafé. Publiek is van harte welkom!

Feest na afloop
Om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen goed af te sluiten, hebben White Stones en het Sportcafé Egmond na afloop van de wedstrijd voor spektakel gezorgd! Na afloop gaan de ras entertainers DJ LUCK en Zanger Jeff alles uit de kast halen om het dak eraf te blazen! DJ LUCK draait de vetste plaatjes en met Zanger Jeff zingen we de beste smartlappen. Omcirkel vrijdag 10 mei groot in de agenda en zorg dat je erbij bent, want het wordt een groot feest. Om 20:30 uur eerst genieten van de spectaculaire wedstrijd tussen White Stones en LZV Kuypers en vervolgens een prachtig feest in het Sportcafé van Onno. Kom langs en steun White Stones naar de overwinning.