EGMOND AAN ZEE - Hoewel nog altijd puntloos onderaan heeft White Stones vrijdagavond laten zien dat het een ploeg heeft waarmee men nog altijd rekening dient te houden. De nummer twee van de eredivisie, FCK De Hommel, was in ieder geval zeer opgelucht dat men in ieder geval de drie punten mocht meenemen uit Egmond (2-3).

Gezien de 1-3 ruststand leek het erop dat de gasten uit Den Bosch in de tweede helft naar een simpele zeg zouden uitlopen, maar niets is minder waar. Younes Hadouir had de gasten al binnen vijf minuten op 0-2 gebracht en na de aansluitingstreffer van Tim Emmerik bracht Kenan Koseoglu de marge weer op twee.

De Egmondse formatie van de jarige coach Rogier Bunink gaf zich echter niet gewonnen en door een fraaie goal van Rens Eijlander kwam men weer dichterbij. Dat het vervolgens bij deze stand bleef was met name te danken aan keeper Ian Willems van de gasten die onder meer Emmerik, Sprenkeling en Twisk van het scoren afhield waar de thuisploeg wel een punt had verdiend.