EGMOND AAN ZEE - Ondanks een sterke start staat ZVV White Stones na vier wedstrijden nog op nul punten. Vrijdagavond ging de ploeg van coach Rogier Bunink met 1-4 onderuit tegen Groene Ster.

'Tevreden over het spel, maar teleurgesteld over het resultaat', was het korte oordeel van Bunink na afloop van de wedstrijd waarin zijn ploeg een bliksemstart had. De eerste de beste aanval via Tim Emmerik en Huib Sprenkeling werd afgerond door Mike Twisk. Ruim vijf minuten later stond de thuisploeg echter alweer op achterstand door doelpunten van Bouzambou en Laabich.

White Stones ging na rust op jacht naar de gelijkmaker, maar door de ontstane ruimte profiteerde de Zeeuwse ploeg optimaal en werd keeper Walta nog tweemaal gepasseerd door achtereenvolgens Sandee en Laabich.