LEEK - White Stones heeft de uitstekende start van het seizoen een goed vervolg gegeven met een klinkende zege op Leekster Eagles. De ploeg van coach Rogier Bunink wist vrijdagavond met liefst 5-11 te zegevieren.

De basis van de ruime zege lag in de eerste helft want de Egmonders begonnen ronduit flitsend. Yassine Zakir was net als in de vorige wedstrijden bij vlagen ongrijpbaar en scoorde twee keer. Treffers van Huib Sprenkeling, Daan Groot en een eigen goal brachten de ruststand op 1-5.

Via Layeb en Van der Wal kwam Leekster Eagles kort na rust wel dichterbij, maar White Stones stelde snel weer orde op zaken door twee goals van Mike Twisk en de derde van Zakir. Tussen twee tegentreffers van Constansia door lukte het zelfs keeper Mike Wesselink om te scoren. In de slotminuut liep White Stones vervolgens nog verder uit via Dennis de Waard en Gijs de Waal (2x).

Komende vrijdag 9 oktober wacht een nieuw kraker als White Stones streekgenoot FC Marlène zal ontvangen.