EGMOND - Er waren dit weekend prima resultaten voor de regionale teams want zowel Zeevogels, Sint Adelbert als Duinrand S pakten de volle winst. Egmondia had de zege ook voor het grijpen, maar zag De Rijp langszij komen.

ZONDAG 3B
Egmondia liet twee punten liggen in De Rijp nadat men al bij rust op een 0-2 voorsprong was gekomen door doelpunten van Recourt en Wijnker. Toen Recourt een kwartier voor tijd zijn tweede maakte leek de zege veilig, maar in de slotfase wist De Rijp met twee treffers toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

ZONDAG 4B
Zeevogels had in eigen huis een gemakkelijke middag tegen SV Graftdijk en won met 4-1. Jorrit Groot scoorde tweemaal terwijl ook Max Duijnmeyer en Rens Eijlander een duit in het zakje deden.

ZONDAG 5A
Duinrand S blijft aan de winnende hand en wist bij Zeemacht voor de vierde keer op rij te zegevieren. Dankzij doelpunten van Sieb Tuin (20, Yannick Spaander en Jim Groot werd het 2-4.

ZATERDAG 4A
Bij Sint Adelbert was Tay Tervoort de grote man door liefst drie keer te scoren. Medehierdoor won de ploeg met 5-3 van Sporting Krommenie. De overige goals kwamen op naam van Mike Duine en Naik de Waard.