BERGEN - Ook dit weekend heeft De taverne weer een gevarieerd programma met natuurlijk de Freaky Friday en op zondag The Pheromones.

Vrijdag 13 Mei Freaky Friday, DJ's Michael en Salinas

Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in Koel 310 en Podium Victorie

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 13 Mei: The Pheromones

Check: https://www.youtube.com/watch?v=ZP1rkvNUyZM

Deze rockband van eigen bodem was verantwoordelijk voor de aanstekelijke hit 'Stronger' die te horen was in de trailer van de Amerikaanse serie Californication. Na vele optredens op Nederlandse podia en festivals hebben ze een sterke live-reputatie opgebouwd. Hun energieke show staat strak van testosteron en zorgt bij het publiek gegarandeerd voor extra aanmaak van dopamine. Soms in een strak catchy jasje en hier en daar schurend tegen de retro- en bluesy garagerock aan.

Onvervalste rockliedjes met af en toe een vleugje nostalgie. Denk aan: The Romantics, The Kinks, ZZ top, The Rolling Stones, Jet & The Small Faces.

Laat deze kans niet liggen en laat je trommelvliezen genieten van deze vrolijke rockband uit de steegjes van druilerig Amsterdam.

Entree 5 euro, aanvang 15:00