BERGEN - Concerten en DJ's in De Taverne dit weekend 22 -24 april & Koningsdag

Vrijdag 22 April DJ's Van Leijen's Soundsystem

DJ's Jan en Norbert Van Leijen & friends staan garant voor een relaxt onrustige dansbelevenis. Van afrobeats tot discohouse

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 24 april: Claptunes - Live Tribute To Eric Clapton

Claptunes brengt een tribute aan 'Mr. Slowhand'. Een muziekreis door de Clapton-decennia, die de luisteraar meeneemt naar Cream, Blind Faith, Derek and the Domino's en uiteraard het solowerk van Eric Clapton !!!

Cocaine, Sunshine of your Love, White Room, Layla, Wonderful Tonight, Lay Down Sally, Badge, I Shot The Sheriff, Let it Rain, Why does love got to be so sad?, After Midnight, Double Trouble, All Your Love, Steady Rollin' Man, Can't Find My Way Home, Bell Bottom Blues & many more!

'De band uit Zutphen en regio bestaat uit vier gedreven en professionele muzikanten, met een bak aan ervaring in het internationale blues- en rockcircuit. Hoewel de mannen er niet direct naar streven om Clapton noot voor noot te kopiëren, benaderen zij niet zelden het niveau van de grootmeester. Zelfs zodanig dat als ondergetekende (een Clapton-fan van het eerste uur) zou mogen kiezen tussen Eric Clapton in een vol Thialf stadion of de Claptunes op een wat kleiner podium, het zomaar zou kunnen dat hij voor het laatste zou kiezen.'(Aldus een fan uit het noorden van het land op social media)

Aanvang 15:00, 5 euro entree.

Woensdag 27 april: Uncle Harry's Punch

Op Koningsdag staat UNCLE HARRY'S PUNCH om 17.00 uur op het podium van de Taverne Bergen!!Onder het motto ""spelen tot je er bij neervalt"" en met nummers van onder andere ZZ Top, Aerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones in hun repertoire is dit het lekkerste einde van je Koningsdag!

Aanvang 17:00, vrij entree.