BERGEN - Bergens Harmonie viert dit jaar haar 125 jarig bestaan. Het is nú al een emotionele achtbaan voor het orkest: De afgelopen maanden overleden twee markante orkestleden, en vervolgens kondigde de huidige dirigent zijn vertrek aan.

Het verlies van erelid en oud-voorzitter Gerard Vel en bestuurslid Ans van Wilgenburg, viel het orkest zwaar. Ook het naderend afscheid van dirigent Jeroen Drenth, na bijna 15 jaar samenwerking, drukt een stempel op het jubileumjaar. Desondanks gaan de voorbereidingen voor het jubileumconcert gestaag door. Op dit concert, in de Petrus en Pauluskerk in Bergen, zal dirigent Jeroen het orkest nog eenmaal laten stralen! Het programma wordt een impressie van de afgelopen 125 jaar. Om het concert extra luister bij te zetten, heeft Bergens Harmonie ditmaal de samenwerking gezocht met Klezmerband TOV en Fanfare Showband Heiloo.

Benieuwd naar deze bijzondere combinatie van stijlen? En nog eenmaal genieten van de schwung van dirigent Jeroen Drenth? U bent van harte welkom!

Datum: zondag 30 oktober
aanvang: 15:00 uur
entree: 10 EURO, kinderen tot 12 jaar 5 EURO