BERGEN - Komende vrijdag gaan de voetjes weer van de vloer met DJ's Frank en Guido en zondag komen de nummers van The Rolling Stones weer tot leven met een optreden van Memphis Revisited.

Vrijdag 29 maart
Thank God It's Friday! Met DJ's Frank en Guido

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!

Tussen 22:00 en 03.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 31 maart Taverne Live: Memphis Revisited
Stones spring- en swinglevend bij Memphis Revisited!

Het was bijna ondoenlijk om stil te blijven staan of niet mee te zingen tijdens het opzwepende optreden van Memphis Revisited. Met schwung en muzikale superkwaliteit bracht de band maar liefst dertig nummers van de Rolling Stones tot leven: van Satisfaction tot Ruby Tuesday, van Angie en Sympathy for the devil tot Jumping Jack Flash, het kwam allemaal voorbij. Herkenbaar maar dikwijls opgetuigd met eigenzinnige gitaarsolo's van Wim Kueter en Jim Riedijk, drumintro's van JaapJan Schermer en de bass van Andree Siemonsma.

Zanger Bruce Blok speelde als een ware performer in op het publiek en leidde de band met verve. Urenlang speelden de vijf topmuzikanten met mateloze energie de sterren van de hemel. Als je bedenkt dat ze qua leeftijd niet eens zoveel schelen met de echte Stones, kunnen we nog een hoop van hen verwachten. Memphis is niet alleen Revisited, maar vooral springlevend!

Aanvang 16:00, entree gratis