BERGEN - Het belooft weer een prachtig weekend te worden in Taverne Bergen. Op vrijdag kunnen de voetjes van de vloer met Frank & Guido en zowel op zaterdag als zondag is er live-muziek.


Vrijdag 20 oktober

Thank God It's Kunst10Daagse

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!

Tussen 22:00 en 03.00 uur, 20+, gratis entree

Zaterdag 21 oktober

Taverne Live: Boys Named Sue (Johnny Cash Tribute)

Een must see. Wederom op veler verzoek terug in de Taverne, dus ga deze band niet missen!! Wees op tijd, want vol = vol.

Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes mee en zo wordt elk optreden een groot feest.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De enrgie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys Named Sue optreden. Alsof je erbij was!

De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langslopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laat alle facetten van Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de gospel-Cash en de American Recordings-Cash.

Aanvang 21:30, vrij entree

Zondag 22 oktober

Taverne Live: La Ratte

La Ratte is een jonge, energieke drie mans formatie. . Ze halen inspiratie uit de energie van Texas Blues, hypnotiserende Mississippi Hill Country groove, en de aanstekelijkheid van Louisiana Swamp Pop. La Ratte zet een vuige en knallende show neer die diep geworteld is in de Amerikaanse roots muziek.

Aanvang 16:00, vrij entree