BERGEN - Vanaf vrijdag volop vertier in Taverne Bergen. De DJ's verzorgen de vrijdagavond. Op zaterdag en zondag is er lievmuziek uit Brazilië en Amsterdam en volgende week staat er weer een jamsessie op het programma.

Vrijdag 24 mei Friday Night with DJ Barry Miracles

Deze vrijdag draait DJ Barry Miracles in de Taverne. Normaal maakt hij het iedereen naar de zin in grand cafe Wonders. Nu gaat de Taverne eraan. Hij draait vooral soulvolle, broeierige dance. A good time is guaranteed for all! Aanvang 22:00, 18+, vrij entree

Zaterdag 25 mei Emersound ( uit Brazilië)

De essentie van Samba, Rap, Maracatú, Afro-Beat, Pop, Funk en Reggae komt bijelkaar in Emersound, een band geleid door de charismatische Braziliaanse zanger Emerson Araújo.

Hij begon zijn carrière als percussionist bij de Sambaschool "Vai Vai", de meervoudige winnaar van het carnaval van São Paulo. Hoewel zijn muziek geworteld is in de Samba, is ze vrij, individueel en vol engagement, vergelijkbaar met Jorge Ben Jor.

Emerson combineert de traditionele ritmes met moderne hiphop en andere Spaanse muziekstijlen en creëert de Emersound, een heel bijzondere, stedelijke en uiterst energieke mix van samba, reggae, rap en funk – muziek om volledig bij uit je dak te gaan. Hun laatste album, "Música Própria", werd geproduceerd door Victor Vagh (Flávia Coelho) en uitgebracht door het Berlijnse label Flowfish. Emersound speelde al op verschillende festivals zoals Fusion Festival (DE), Bardentreffen (DE), Montreux Jazz Festival (CH) en Pivo in Cvetje (SVN). 21:00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 26 mei Mr. Ferocious

Mr. Ferocious is een Amsterdamse band die zich moeilijk laat vatten in een omschrijving.

Wat u kunt verwachten: donkere Murderballads, krakerige Rock 'n' Roll, knetterende Americana en veel samenzang .

Als deze band een baby zou zijn was de moeder een groupie die op dezelfde avond met Elvis, Lemmy en Tom Waits het bed heeft gedeeld.

Met Vincent van Warmerdam , Gitaar ( Filmcomponist, Orkater )
Viktor Griffioen, Leadzang, Gitaar. (Sadists, Orkater)
Colin Linnekamp , floortom ( Zoutmus, Orkater)
Kees van der Vooren , Contrabas ( Kees & Eddie Parade,
Orkater) Aanvang 16:00, vrij entree

Woensdag 29 mei Wouters Wause Woensdag Jamsessie

Deze woensdag kan er van 21:00 uur tot 0:00 uur weer naar hartenlust gejammed worden in de Taverne. Het is weer Wouters Wauze Woensdag en dat betekent dat er weer ruimte is, voor iedereen die daar voor open staat, om samen de muzikale paden te ontdekken!

De huisband:

Wouter Mooy (Gitaar en sessieleider)
Tom Rutgers (Drums)
Auke Haaksma (Basgitaar)
Merijn Bakker (Gitaar)

Neem je jam-maatje mee, of je vrienden en familie. En anders kom je kijken onder het genot van heerlijke biertjes aan de bar!

Zie je daar

Aanvang 20:30, vrij entree