BERGEN - Van vrijdag t/m zondag kunt zich weer opperbest vermaken in Taverne Bergen. Op vrijdag wordt het EK Voetbal opgevolgd door DJ Peter parker en zowel op zaterdag als zondag is er live-muziek.

Vrijdag 21 juni Nederland - Frankrijk op groot scherm en aansluitend DJ Peter Parker

Eerst kijken we EK voetbal op groot scherm en op oorlogssterkte. Daarna draait Peter Parker in de Taverne. Normaal gaat hij tekeer in het beruchte cafe Checkpoint Charlie. Nu gaat de Taverne eraan. Hij draait alles van Abba tot Zappa. Van hiphop, hits tot hete funk en harde muziekporno.

Aanvang 23:00, 18+, vrij entree

Zaterdag 22 juni Taverne Live: Bathhouse ( Tribute To Black Sabbath)

"Generals gathered in their masses..."

Zaterdag 22 juni treedt de band BATHHOUSE op in De Taverne; een Black Sabbath tribute band uit Utrecht!
Deze band bestaat uit Noah Zurhaar(bassist en geluidsman van 't Pothuys in Utrecht en van Taverne), Tom Veltien (gitarist van Longo Longo, headliners TOA 2023), Milan Massar (drummer van Green Policy) en Luc Laport (zanger van Lief Dagboek).

Kortom: muzikanten van allemaal verschillende achtergronden met een enorme voorliefde voor Black Sabbath!

Verwacht de hits en B-sides van de eerste 6 albums!

Aanvang 21:00, 18+, vrij entree

Zondag 23 juni Taverne Live : Julian Primeaux & Band (Louisiana, USA)

Grammy Award nominee Julian Primeaux, de bastaardzoon uit het huwelijk van rock 'n roll met gospel combineert elementen van gospel, punk, blues, rockabilly en old time country overgoten met een lading modder uit de moerassen van Louisiana, USA.

In 2009 kwam zijn debuutalbum 'Flowers From My Bones' uit. 'Rock 'n Roll Boy' in 2011 and 'This Guilded, Swaying Heart' in 2016. Zijn meest recente album 'Songs For The Heart Of Sister Flute' kwam uit in juli 2023. Dit album ontving een nominatie voor Offbeat Magazine's Best of The Beat Awards als 'Album of the Year'.

Het ene nummer doet denken aan Seasick Steve, terwijl het andere nummer klinkt als een gospelende Robert Plant maar ook de slepende countryblues van The Rolling Stones en de sound van Jimi Hendrix zijn in zijn werk te herkennen.

Aanvang 16.00 uur, gratis entree