BERGEN - De Taverne heeft weer een mooi weekend voor de boeg met op vrijdag DJ Steef en op zaterdag de Erwin van Ligten Band.

Vrijdag 1 april Freestyler DJ Steef

DJ Steef draait alleen maar stoffige oude 12"s uit de periode 1975- 1993. Hele smeuige onweerstaanbare old skool discobeats.

Aanvang 22:00, vrij entree

Zondag 3 maart: Erwin van Ligten Band

Erwin van Ligten staat bekend om zijn indorock roots, en zijn fantastische gitaarspel met een melodieuze inslag en een lichte hang naar melancholie. Hij weet alle mogelijke muziekstijlen aan zich te binden, hard rockend tot gevoelig akoestisch, hij zet het naar zijn hand. Zondag 3 april staat hij om 15:00u in de Taverne.

Bekend van o.a. The Alessi Brothers, Bertus Borgers, Julya Lo'ko, Mathilde Santing, Chris Hinze, en Astrid Seriese om er maar een paar te noemen.
Nu is het zover dat Erwin met de komst van zijn zojuist verschenen album een topformatie heeft opgericht, waarmee hij naast de bekende melodieuze kant (die zijn eerdere werken zo kenmerkten, nu ook de bluesy jazz kant kan invullen. De Band bestaat naast Erwin uit: Marcus Weymare op drums, Willem Swikker op Hammond, en Lene te Voortwis op Bas.

Don't miss it! 5 euro entree

Aanvang 15:00, 5 euro entree