Vrijdag 2 december: FREAKY FRIDAY!

Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in oa. Victorie.

Entree gratis, aanvang 22:00, tot 02:00, 20+


Zondag 4 december: TAVERNE LIVE: RUBEN HOEKE BAND

De generale repetitie voor de albumpresentatie van hun nieuwe album. Nieuw werk, RHB classics, verrassende covers in 2 sets van een uur

Ruben Hoeke behoeft nauwelijks meer introductie: verschillende keren uitgeroepen tot Nederlands beste gitarist, ook zo weer dit jaar, op tour met o.a. Jan Akkerman en John Hayes (Mothers Finest) tijdens de 'Knight of the Guitar', Roberto Jackettoi & tyhe Scooters, clinicas, workshops, gastoptredens en uiteraard met zijn eigen 'Ruben Hoeke Band' waarmee hij een vette mix van Soul, Rock, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues speelt.

Een recensent omschreef de RHB als "een formidabele formatie met een unieke sound" en het optreden "vonkte als de hel en vlamde als een F-16 met zijn naverbranders op maximaal".

Ruben Hoeke * Eric Hoeke * Mike Kamp * Lucas Pruim

RHB Facebookpagina: https://www.facebook.com/RubenHoekeBand

RHB Website: http://www.rubenhoeke.com

Entree gratis, aanvang 16:00