EGMOND - Na drie jaar is Flierefluiters Toneel terug met een klucht van Ray Cooney. Over de hele wereld staat Ray Cooney bekend om zijn komische stukken waarbij het publiek schaterend van het lachen de zaal verlaat. Het belooft een heerlijk avondje uit.


Carla Vermeulen wacht ongeduldig tot haar man Harry, een wat sullige kantoorbediende, thuis komt van zijn werk. Bij thuiskomst doet Harry iet wat vreemd. Hij is namelijk onderweg tot de ontdekking gekomen dat zijn attaché koffertje is verruild met die van een ander. In het koffertje zit niet de standaard boterhammen met kaas en tomaat, maar geld. Héél véél geld! €2.755.000 om precies te zijn!

Dit resulteert in een avond boordevol persoonsverwisselingen en onverwachte wendingen. Een avond dolle pret. Tel uit je winst!

Speeldata: 22,23,24 en 25 maart 2023 in Dorpshuis Hanswijk. Aan Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef

Aanvang: 20:15

Kaarten: Bes Tabak, Voorstraat 14B, Egmond aan Zee

Kringloop Tol, Lamoraalweg 53B, Egmond aan den hoef.

Telefonisch: 0617361425 (Eline van Baar)

Of via de website: www.flierefluiters-toneel.nl


Flierefluiters Toneel is op zoek naar jou!

Loop je al een tijdje met het idee iets met toneel te doen maar weet maar niet die laatste stap te zetten? Wil je binnen een leuke club je acteerprestaties ten tonele brengen en er ook wat leren? Of ben je liever achter de schermen actief met creatieve ideeën voor decor of kleding? Neem dan contact op met flierefluiterstoneel@gmail.com