BERGEN - Ook komend weekend weer volop gezelligheid in Taverne Bergen met op vrijdag Freaky Friday met muziek van de voormalige dj's van The Club en De Berger Meermin en op zondag live-muziek van Ritch & Pez en Twice the Same.

Vrijdag 22 september

Freaky Friday

Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in oa. Victorie

Vanaf 22:00, vrij entree, 18+

Zondag 16 september

Taverne Live: Ritch & Pez en Twice The Same

RITCH & PEZ

Ritch & Pez, twee namen die net zo goed bij elkaar passen als 'rock & roll'. Deze twee jongens spelen al samen muziek sinds hun vroege tienerjaren, en ze zijn niet van plan te stoppen. Het paar is alleen bewapend met twee akoestische gitaren en twee stemmen, maar laat je niet voor de gek houden, want het geluid is groots!

TWICE THE SAME

'Zodra de show van Twice The Same begint gaat het helemaal los.'
Deze vier ambitieuze kerels barsten sneller en harder dan een vuurwerk explosie het podium op, zeker als het gaat om hun jaarlijkse kerstoptreden hier in Café Lokaal! Bereid je voor op een excentrieke walm van stevige hard rock in combinatie met feestelijke funk om je vingers bij af te likken. Twice The Same heeft een reputatie opgebouwd van strakke, unieke, energieke en in-your-face shows, zowel binnen Nederland als daarbuiten.

Aanvang 16:00, vrij entree