BERGEN - Het bruisende dorpscentrum van Bergen staat op 21, 22 en 23 juni wederom in het teken van culinair genieten, samenkomen en gezelligheid! Heerlijk Bergen vindt voor de vierde keer plaats en staat volledig in het teken van live muziek, lokale foodtrucks, een wijnbar en vermaak voor jong en oud. Het beste van alles? Heerlijk Bergen is het hele weekend gratis toegankelijk!


Op vrijdag 21 juni wordt het foodfestival om 16:00 geopend met verschillende DJoptredens en een Hollandse zanger rondom de wedstrijd van het Nederlands elftal! Zaterdag en zondag kunnen de bezoekers vanaf 13:00 genieten van muziek, lekker eten en het leukste entertainment. Met zaterdag de knotsgekke, Amsterdamse Coby van Dam op de line-up! En natuurlijk kan DJ Michael niet ontbreken.

Voor de kleine Bergenaren is een kinderhoek ingericht met springkussens, draaimolen, limonadekoe en schminkhoek. Bijna alle activiteiten in de kinderhoek zijn gratis toegankelijk. De volledige kinderhoek staat onder toezicht, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het foodfestival!

Ten slotte is heerlijk eten natuurlijk prioriteit tijdens Heerlijk Bergen! Dit jaar is het evenement lokaler dan ooit! Met terugkerende foodtruckhouders en nieuwe aanwinsten. Of je nu trek hebt in een malse hamburger, verse sushi of een heerlijk ijsje: bij Heerlijk Bergen is keuze genoeg!

Kijk voor meer informatie en de volledige line-up op www.heerlijk-bergen.nl.